logo

plovdivclubs.com

Януари 2019
Февруари 2019
Март 2019
bLING CLUB-Black Medellin with DEE AND PABLO ESCO - BLING club
bLING CLUB-Black Medellin with DEE AND PABLO ESCO

bLING CLUB-Black Medellin with DEE AND PABLO ESCO

Петък, 09 Февруари 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

Black Medellin with DEE & PABLO ESCO.

Дойде и времето за второ жестоко парти "Black Medellin" в храмът на хип-хопА в #Пловдив!  Pablo и мацките му си поставят за цел, да взривят клуба от танци и емоция, а специална изненада ще еMarsboy Dee!  Зад пулта ще е DJane Flamme, a тя също се е подготвила за нещо специално. ✨

➡ Телефон за резервация : 0877 077 097

Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!