logo

plovdivclubs.com

Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Bling club-CAP Entertainment WAVE - BLING club
Bling club-CAP Entertainment WAVE

Bling club-CAP Entertainment WAVE

Четвъртък, 27 Септември 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

CAP Entertainment WAVE 

 

На 27 септември /четвъртък/ зад пулта очакваме чуждестранно нашествие – ще ни гостуват DJ-ите от #CAPEntertainmentGroup, които с всяка своя поява предизвикват фурор и не оставят възможността на никого наоколо да си стъпи на петите.

 Малко популярен факт за момчетата е, че те са студенти по медицина, но съдбата ги тегли към хип-хоп музиката и те не възнамеряват да й се дърпат. Затова си създават своя организация, която предлага международна парти платформа от най-ново поколение, която бързо успява да се наложи и превръща клубовете в пръскащи се по шевовете лудници. 

Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!