logo

plovdivclubs.com

Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Bling club-Dim4ou / Funkster - BLING club
Bling club-Dim4ou / Funkster

Bling club-Dim4ou / Funkster

Петък, 05 Октомври 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

ПЕТЪК /05.10/ #ЕйТукаЕйТъй DIM THE LIVING LEGEND / Dim4ou / ще ви мята! 

Още от сега знаем, че нямате търпение да чуете кой е лафът на сезона и тоталниятму хит с V:RGO „Тука Ей Тъй“! Затова за нас е ясно, че ще бъдете на линия в #BLINGclub, за да реализираме желанието Ви. 

Няма нужда от повече конкретика за събитието, освен, че #НямаКоДаСтане, щото #JimmyBoy винаги е higher и от сцената с най-здравите си парчета ще ви замая! 

Funkster, просто гордо усили, ръцете горе и тавана да гори

Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!