logo

plovdivclubs.com

Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Bling club-DJ George / TWERK Biterzzz - BLING club
Bling club-DJ George / TWERK Biterzzz

Bling club-DJ George / TWERK Biterzzz

Събота, 06 Октомври 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

По традиция съботният ден в #BLING е отреден на DJ Party. И този път /06.10/ залагаме на любимо и познато име, което е и безспорен професионалист в бранша – DJ George. Меломаните обожават нюха му към хип-хоп музиката и умението му бързо да се адаптира към непрекъснатите жанрови изменения, да ги приспособява за вас в своите уникални плейлисти. 

С имената на различни свои проекти #George обича да ни напомня, че професията му, обвързана с хип-хопа, е основна движеща сила в живота му - #ЗаТоваЕРоден и… #Born2HipHop

Освен, че ще слушаме най-актуалните трап хитачки, ще има с какво да напълним и очите! Сексапилните диви от BiterZzz Twerk & Hip Hopще налазят сцената, за да разклатят добре тренираните си и горещи тела! 

Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!