logo

plovdivclubs.com

Февруари 2018
Март 2018
Април 2018
Bling club-Dj SWED LU - BLING club
Bling club-Dj SWED LU

Bling club-Dj SWED LU

Петък, 09 Март 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

DJ SWED LU e един от Топ DJ-те на #Европа.  Двукратен носител на наградите JAMFM BATTLE OF DJS CHAMPION GERMANY, както и 359 Hip Hop Awards Best DJ на #България за 2016. Той е ОфициаленBlack Bottle Boys DJ на Luc Belaire & Rick Ross, работил е със световни артисти като Lil JonJeremih OfficialWaka Flocka FlameJa Rule aka @RuleYorkRedmanThe GameRyan LesliePretty RickyWu-Tang Clan,TwistaIce Cube#RICKROSSChingy и много други. 


Резидент е в двата най-големи клуба за черна музика в Щутгарт #SUPREME и#PERKINSPARK

Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!