logo

plovdivclubs.com

Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Bling club-GOLD School with Don Eddy DJane Cass - BLING club
Bling club-GOLD School with Don Eddy DJane Cass

Bling club-GOLD School with Don Eddy DJane Cass

Петък, 08 Юни 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: на място

G'OLD School with Don Eddy & DJane Cass ♛

 

"Няма нищо по-красиво да виждаш пълни клубове с усмихнати хора дошли единствено и само за две неща: ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ И ПАК ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ." ❗️ 

ДОН ЕДИ КАЗАСЯН

BLING Club има удоволствието да бъде домакин на G'OLD SCHOOL с Don Eddy Kazasian & DJane Cass! Може би няма да е нещо #РАЗЛИЧНО, но ще е #ЕДИНСТВЕНОТО

Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!