logo

plovdivclubs.com

Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Bling club-MBT - BLING club
Bling club-MBT

Bling club-MBT

Четвъртък, 25 Октомври 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма
Отново настана време за #MBT маскарада, брат мЕ! 

Съвсем тематично бандата пристига в #BLINGclub в култовия си вид на 25 октомври, броени дни преди Хелоуин.  Който иска, може да почерпи идеи са евентуалния си стайлинг за празника, но преди всичко елате заради музиката им! 

Общо взето - планът е такъв, че всичко ще бъде #ПРЕТЕНЦИОЗНО,  а след 15-тата бутилка ще стане грандиозно!
Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!