logo

plovdivclubs.com

Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Bling club-MBT Live Plovdiv - BLING club
Bling club-MBT Live Plovdiv

Bling club-MBT Live Plovdiv

Четвъртък, 13 Септември 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

ЗнаемЕ носят се слухове, че с MBT в четвъртък (13.09) ще избухваме‼️ Е, как, бе, разбира се! Маскираните трап любимци за пореден път налазват сцената на #BLING с цялата си класа и мистериозност, а положението ще бъде: Периньона налей!

Нещо повече – момчетата за първи път ще представят официално пред публика своя колега #BM, с когото вече изкараха няколко съвместни трака и с когото ще превърнат #ПЛОВДИВ в #BOGOTA в рамките на една нощ! Отборът се е заканил #BLINGclub да бъде раздрусан (много повече от #БДЖ /влака/) от много трап, за което DJ Mati също ще има принос – да подготви почвата, а след това да довърши всички процедури от музикалната разбивация.

Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!