logo

plovdivclubs.com

Февруари 2018
Март 2018
Април 2018
Bling-Пламен, Иво и Михаела Маринова - BLING club
Bling-Пламен, Иво и Михаела Маринова

Bling-Пламен, Иво и Михаела Маринова

Четвъртък, 08 Март 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: на място

Специална изненада за всички дами с участието на неземната Михаела Маринова и зашеметяващите братя – Пламен & Иво. 

Олицетворение на истинската женственост, финалистката от Трети сезон на музикалния формат ❌ Factor и победителка в реалити формата „Като две капки вода“, отличената с приза „Жена на годината 2017“ в Категория „Музика“ - Михаела Маринова, стъпва на сцената на черния диамант за своето дебютно участие. Абсолютно на живо младата певица ще изпълни най-големите си хитове, сред които чувствените „Стъпка напред“, „Не ти ли стига“ и „Листата падат“, както и лятното вдъхновяващо парче „Един срещу друг“. 

Кулминацията на вечерта настъпва с появата на братя Добреви,  които грабват микрофоните за изпълнението на съвместната им песен „Не ти мисля зло“. Без съмнение клубът ще избухне и за „2X2“, „24/7“, „Няма да си тръгнеш с друг“, както и на най-новото попълнение в репертуара им – „ Заради нея“, чиято примиера бе в Деня на влюбените. 

ВХОД СВОБОДЕН ЗА ДАМИ!

Снимки от събитието
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!