logo

plovdivclubs.com

Юли 2020
Август 2020
Септември 2020
Intelligent Music Project - Античен театър - Античен театър
Intelligent Music Project - Античен театър

Intelligent Music Project - Античен театър

Четвъртък, 06 Август 2020г.
НАЧАЛО: 00:00
ВХОД: 30 лева

Intelligent Music Project - Позитивни послания с последствия

Пловдив се готви за голямото завръщане на Intelligent Music Project, където на 6-ти август ще бъдем заедно с Ronnie Romero на Античния театър Пловдив

На ексклузивен концерт на Ronnie Romero ще се насладят пловдивчани това лято. Чилийският рок музикант ще изпълни хитовете на Intelligent Music Project, на които автор и продуцент е д-р Милен Врабевски. 

Към чудовищния глас на Rainbow на 6-ти август ще се включат едни от наи-добрите български музиканти: Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

„Бих искал децата ми да растат с идеите, които споделям в албумите си, и вместо да ги преподавам лекции за тези идеи, използвам езика на музиката, който е много универсален и лесен за разбиране", сподели д-р Милен Врабевски.

Един добър проект може да се разгърне, но повечето рядко надскачат потенциала си. Тъкмо това надскачане маркира пътя на Intelligent Music от благороден опит за популяризиране на българската музика в преливане на концепцията към един мащабен международен проект, изпълнен с важни послания. 

В днешно време рядко може да се каже че текстовете в една колекция от албуми са на нивото на музиката в тях, но в случая това е точно така. Хармонията, любовта и себепознанието са основни теми на Intelligent Music Project, а всеки един от тези материали проследява по своеобразен начин търсенията на Човека от 21 век. Така, на практика всеки от албумите на проекта може да бъде разглеждан като щрих от духа на своята епоха. Нещо повече, посланията на Intelligent Music Project се достатъчно силни, че във времето да привличат все повече и повече музиканти от различни точки на планетата. Още по-добро е, че градивното развитие на проекта има притегателна сила, дори за редица личности със сериозен принос към музиката като цяло. 

Седмична програма
Информация за Античен театър

Име: Античен театър

Работно време: целодневно

Описание на заведението:

Античният театър на Тримонциум (Трихълмието) или Филипопол, както по римско време е наричан град Пловдив, е разположен на южния склон на Трихълмието, в седловината между Джамбаз тепе и Таксим тепе. Античният театър на Филипопол е един от най-добре запазените антични театри в света.