logo

plovdivclubs.com

Май 2021
Юни 2021
Юли 2021
КАПАНА ФЕСТ 2017 - АКТУАЛНО
КАПАНА ФЕСТ 2017

КАПАНА ФЕСТ 2017

Събота, 03 Юни 2017г.
НАЧАЛО: 21:00
ВХОД: няма

Богатата програма на фестивала обединява младите хора в „Душата на квартала“


5-то издание на "Капана Фест" започва днес в Пловдив

 

Фестивалът в творческия квартал на града под тепетата ще зарадва публиката с музика, спортни активности, както и ключовите за Капана фест базар автентични произведения от различни автори и ателиета и базар за био храни, уъркшопове, кино и разбира се още много изкуство.


 
На музикалните сцени на феста ще се качат както култови български изпълнители, така и международни банди, които гарантират неочаквани музикални преживявания. Сред музикалните акценти на фестивала ще бъдат Kan Wakan и Panican Whyasker в петък, както и Big Nose Attack в събота и IRFAN в неделя.

 

В рамките на фестивала посетиелите ще могат да видят на живо работата на артисти, които ще изрисуват различни локации из Капана. Различни уършопи, разнообразни артистични проекти, изложби, представления и работилници са част от програмата на фестивала.


 
На ул.“Абаджийска жителите и гостите на Пловдив ще могат да се насладят на специална програма с литературни представяния и четения, както и щанд, откъдето присъстващите на фестивала, ще могат да се запознаят и снабдят с книгите на редица български автори на алтернативна литература. Предвижда се и тридневна благотворителна разпродажба на книги по време на Капана Фест.

 

В лятното издание на Капана Фест, намират място и най-интересните заглавия от българското късометражно кино през последните години. По време на фестивала ще може да се насладите на 21 заглавия от българското кино съвсем съвсем свободно.

Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за АКТУАЛНО

Име: АКТУАЛНО

Описание на заведението:

Новини за заведения и музикалния живот в Пловдив!