logo

plovdivclubs.com

Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
SHAKE THAT ХЪЛМ - АКТУАЛНО
SHAKE THAT ХЪЛМ

SHAKE THAT ХЪЛМ

Събота, 01 Септември 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

Shake That Хълм  - един от най-чаканите фестивали под тепетата с още по богата програма


За четвърта поредна година Младежкия хълм в Пловдив ще приеме над 200 артисти и публика от цялата страна на 2 сцени и още по-голямо фестивално пространство


"Шейка", както го наричат всички, стартира на 31 август (петък) и в тридневната си програма представя на публиката си много музика на двете основно сцени, множество инициативи за деца "Деца творят на Хълма", богата спортна програма "ФизКултура на Хълма,  и горския базар "Shake Market", в който взимат участие едни от най-добрите хендмайд артисти в страната. 

 

Всички дневни инициативи ще се проведат на 1-ви и 2-ри септември (събота и неделя), като започват 
от 9:30 сутринта. И в трите дни на фестивала музикалната програма на двете основни сцени стартира от 19 часа!

 

В петък музикалната програма ще зарадва меломаните с Ogi23, Милена и Дичо. В събота пък на главната сцена ще се изредят Hilla, YO, Smallsie Big, 4PK l Ragga One, V:IRGO l TRF +SKG, БОРО ПЪРВИ, Wosh MC, Жлъч/Григоров/Гена, като деня ще завърши в полунощ с Freestyle battle of the ХЪЛМ 2018. Третият фестивален ден под Младежкия хълм ще представи Apo & Nevena, Plastic Bo. и Bobo & the Gang.

 

По време на фестивала, както всяка година, има различни каузи, които публиката да подкрепи. Тази година това са инициативите "Кутия за книги" и "Капачки за бъдеще". Всички хора, които имат желание да се включат могат да донесат книги и събрани капачки и ги дарят на тези две чудесни каузи!

Снимки от събитието
Информация за АКТУАЛНО

Име: АКТУАЛНО

Описание на заведението:

Новини за заведения и музикалния живот в Пловдив!