logo

plovdivclubs.com

Благотворителен концерт с участието на Лора Карджова
Благотворителен концерт с участието на Лора Карджова

Благотворителен концерт с участието на Лора Карджова

публикувана на 07.03.2016 09:29

 

На 10-ти март, четвъртък в клуб Expose  ще се състои Благотворителен концерт  в участието на Лора Караджова. Събитието е в подкрепа на  23-годишния Николай Попов от Пловдив с тежката диагноза левкемия.

 

Входът на събитието е символичен(7-10лева), а всички приходи от него ще бъдат дарени за "КАУЗА НИКИ". По време на концерт в заведението ще бъдат разположени и дарителски кутии, в които всеки желаещ може да дари средства. Цялата сума нужна за операцията в Германия е 400 хил. лева.

 

През изминалия уикенд десетки млади хора  застанаха в две редици, за да образуват на място импровизирани живи стативи с телата си във вид на галерия. Всички те държаха картини или рисунки направени от деца, които бяха „заплатени“ на символична цена по желание на хората. Всички средства събрани от акцията бяха изпратени за лечението на 23-годишния студент Ники Попов.

 

Общо 4245 лева пък събраха студентите от УХТ в кампанията за 1-ви март от продажба на мартенички. Всички те бяха преведени днес по сметката на Ники. Това е резултатът от прекрасната инициатива на колегите на Ники "Базар за мартеничци Кауза Ники". Повече за кампанията със СНИМКИ и ВИДЕО може да видите ТУК.

 

За Ники Попов

 

На 22.12.2015, три дни преди Коледа и месец преди 23-тия му рожден ден, Николай Попов е приет в хематологичното отделение на УМБАЛ „Св. Георги“ гр. Пловдив, където същия ден му е поставена диагноза „Остра лимфобластна левкемия пре-Т фенотип“.

 

В момента Ники е в УМБАЛ „Св. Георги” Пловдив, където му се провежда химиотерапия, ежедневно преливане на кръв и други процедури, които да стабилизират състоянието му, за да го подготвят за следващата стъпка – костно-мозъчна трансплантация в клиниката за трансплантации, в гр. Висбаден, Германия.

 

17 777 DMS NIKI

 


Седмична програма