logo

plovdivclubs.com

Кършияка в един ритъм със Спенс (ВИДЕО)
Кършияка в един ритъм със Спенс (ВИДЕО)

Кършияка в един ритъм със Спенс (ВИДЕО)

публикувана на 30.04.2016 07:06

 

Старото куче Спенс отново не изневери на себе си и познатия си стил

 

Един от малкото истиснки рапъри в България, който си казва нещата пряко в очите и не се страхува от това, изригна за поредна вечер в клуб Expose снощи. Намиращият се в квартал Кърщияка бар отново събра най-верните фенове на рапа и се люля почти до сутринта в един ритъм, този на Спенс 

 

Спенснята се появи на сцената малко преди 23:00 часа и веднага грабна микрофона. Рапърът обаче първо застана в ролята на Host и подгря фенвоете си почти два часа. Последва истинска бомба от парчета, които се редяха едно след друго, а десетките протегнати ръце към него не слязоха нито за миг.   Събитието в пловдивски клуб и този път бе под мотото "Направи ме щастлив", а заведението буквално се тресеше от танци и то от доста рано, видя екип на plovdivclubs.  


Скандалният рапър подлуди публиката с „Направи ме щастлив“, „Долна кила“, „Новата вълна“,“Направи ме щастлив“ и още много, на които публиката знаеше текста по добри от самия Спенс. Хитовете на Спенснята се редяха един след друг, а меломаните без умора пяха в един глас с него и редиха рима след рима.

 

Партито на една от най-големите звезди на българската некомерсиална хип-хоп сцена наистина си заслужаваше.

 

Вижте видео от участието на Спенс:


Седмична програма