logo

plovdivclubs.com

Магията завладява Expose
Магията завладява Expose

Магията завладява Expose

публикувана на 10.02.2016 11:34

 

След няколко избухващи партита през януари Expose продължава силния старт на годината със страхотно настроение.

 

Този петък за него  ще се погрижат DJ Lil G, Хост Igi Androvski и Valeri Ivanov - a.k.a THE JOKER с малко магия или истина. Колаборацията между тримата можем да определеним като супер свежа и много различна, което определено е глътка чист въздух в нощните партита на Пловдив.

 

И докато DJ Lil G ще грижи за музиката, The Joker Magic ще ви изуми с магиите си. Телефон в балон, фокуси с карти и дори сваляне на бельо само с едно изумително движение, са само малка част от вълшебните трикове, с които The Joker Magic  ще впечатли публиката в заведението.

 

Валери Иванов определя себе си като магьосник - съчетание от фокусник и илюзионист. Занимава се професионално с илюзии от четири години, а иначе прави фокуси от 13-годишен. „Това е нещо, което го имаш вътре в себе си и след това го развиваш. Всичко е въпрос на гледна точка, въпрос на техника, въпрос на психика. Всичко е свързано”, разказва Жокерът.

 

Жокерът е и първият излюзионист със собствена песен. Той  е записал дуетно парче заедно с Иги Андровски, което се казва "READY GO".

 

Следете програмата на Expose в сайта на нощен живот под тепетата 

 


Седмична програма