logo

plovdivclubs.com

Miss Party на Коледа в EXPOSE
Miss Party на Коледа в EXPOSE

Miss Party на Коледа в EXPOSE

публикувана на 22.12.2015 12:57

 

Във втората Коледна вечер, na 26-ти декември - Мария Панева известна като Miss Party, ще гостува в един от най-новите клубове на Пловдив - Expose.

 

Мария Панева е родена в Димитровград на 20 Ноември 1989 година. От много малка има афинитет към музиката, танците, модата, рисуването и сценичните изяви. Всестранно развита, притежаваща редица таланти, последните години редом с всичко друго решава да се занимава сериозно с музика. Завършва "училище за диджей" , курс преподаван и от едни от най - големите български имена в българския DJ бранш . Желанието и за музика разбира се не се ораничава само с това. Междувременно пеенето също се включва като важен фактор , изграждащ нейният образ освен на една млада и красива сексапилна дама , но и на артист с огромен потенциал.

 

Разбира се, красивите момичета от балета ще танцуват за вас, а какво по-хубаво от красиви момичета и добра музика? Препоръчваме ви да запазите своите места още сега.

 


Професионалният екип на заведението, страхотния саунд и атмосфера и големите промоции, които предлагат, ще направят вечерта ви наистина празнична.

 

Новогодишната оферта на EXPOSE можете да видите ТУК

Входът за вечерта ще бъде свободен

За резервации: 089 353 3386

 


Седмична програма