logo

plovdivclubs.com

Пролетен вихър се пробужда в Expose
Пролетен вихър се пробужда в Expose

Пролетен вихър се пробужда в Expose

публикувана на 22.03.2016 02:19

 

Купонът в Expose  не спира дори за секунда. Пролетната програма на заведението е по-богата от всякога. През клуба ще се изредят много известни имена като Dian Solо, Pacho B, Splitkid Feat F.O. and Peeva, Tako & iL.k. , DJ C-FUSION. А кулминацията на партитата ще бъде на 8-ми април, когато в Expose е гостуват легендите на БГ рапа Ъпсурт.

 

Това ще бъде първото участие на Бат Венци, Ицо Хазарта и Буч в Expose. Ъпсурт продължава да бъде една от най-обичаните банди от родните меломани, а партитата с тях се помнят дълго. И този път ще чуем "Втора цедка", "3 в1", "Звездата", "Допинг тест", "Жената на шефа", "И твойта майка също", "Искам твойто тяло", "Колега", "Кълчи кълки", "Мрън мрън", "Нон стоп", "Чекай малко" и още много изненади, които обещават момчетата от Ъпсурт.

 

Този четвъртък пък в Expose ще има виртуално онлайн парти с DJ Dian Solo и DJ Marti G "Back In Time" part 2, излъчено на живо от студиото на DEEP ZONE Project в София. Партито ще е от подбрани ретро хитове с ново звучене и ремикси.Входът ще бъде свободен.

 

В събота, 26-ти ви очаква Limitless vibes with Tako & iL.k.. Събитието ще е със свободен вход, а клиентите на заведениетоще могат да се възползват от много промоции на качествен алкохол.

 

Програмата по дати на Expose вижте в сайта за нощен живот на Пловдив-Plovdivclubs.com

 

За резервации телефон: +359 893-533-386



Седмична програма