logo

plovdivclubs.com

Сантра с лайф в Expose
Сантра с лайф в Expose

Сантра с лайф в Expose

публикувана на 18.01.2016 03:31

Сантра щe бъде специалeн гост на Expose - Food & Fun на 22 Януари(петък)

Хитмейкърката Сантра ще гостува в клуб Expose. Петъчната лайф вечер в заведението ще мине под изпълненията на най-популяните й хитове, между които „Не ме обичаш вече”, „Без теб”, „Аз и ти”, „Сила” и най-новото и парче "Късно за романтика". Сантра е и сред топ изпълнителите на  България и лайфовете с нея са едно прекрасно изживяване. Тя е  изключително развълнувана от предстоящото си участие и ви е подготвила много изненади.


Сантра започва музикалната си кариера на шестнадесет години. Започва в музикалната компания КА Мюзик и избира името си - Сантра. Младата изпълнителка е родена през 1983 година, най-вероятно заедно с таланта си. Стилът, към който музиката на Сантра се доближава максимално е R&B. Това я прави изключение , защото малко ‘бели’ момичета по света /особено в България/, а да не говорим,че малко на нейната възраст, щяха да рискуват и да се справят така блестящо с този начин на звучене, който тя постигна.

Сантра е една от най-харесваните бг изпълнителки заради страхотните си авторски парчета, които до едно са хит и покоряват челните места в музикалните класации.Сантра е носител на много музикални награди, сред които Best dressed 2013, Best R&B singer 2014, Best dressed 2014.


Следващата седмица в заведението ще гостува СПЕНС.


За резервации: 089 353 3386




Седмична програма