logo

plovdivclubs.com

Силен уикенд се задава в Expose
Силен уикенд се задава в Expose

Силен уикенд се задава в Expose

публикувана на 28.03.2016 02:32

 

На 1-ви април Splitkid, F.O. и Peeva ви очакват в клуб Exposе, за една тазнцувална и изпълнена с положителни емоции вечер. Всяка песен на F.O. е тотален фаворит на меломаните и това си пролича и в предишното му частие в клуба под тепетата. Сега комбинацията е тройна, а това означава , че заведението ще се тресе в бясен ритъм.

 

На 2-ри април в Expose виочаква най-горещото електронно парти с Pacho b. Сетове на Pacho b винаги са уникална смесица от electronic house с примерени на моменти вокални сесии от progressive до minimal-techno, като никога не липсват весели bongo перкусии и подчертан fat bass line.



DJ Pacho b е роден през 1974 г в Пловдив, България. Още на 15 години започва да се интересува от Ди джейската професия и танцувалната музика. През 1991 година за първи път се докосва до магията на винила. По-сериозни професионални ангажименти започват след спечелването на регионален DJ конкурс (1992г.). Година след това е поканен да води популярното по това време радио предаване "TNN Disco show". Следват многобройни участия из цяла България и е резидент на най-популярните клубове в Пловдив. През 1995 г. открива силната си страст към електронното звучене, най-вече към хаус музиката. Pacho b е №1 DJ на България за '96 година.



Входът за вечерта ще бъде свободен, а клиентите ще могат да се възползват от многопромоции на качествен алкохол.

 

Промоции:
– Chivas Regal 12 y.o. + 4бр Perrier + Шоколад = 95лв.
– Johnie Walker Black Label + 4бр. Red Bull + бадеми = 88лв.
– Paddy/ Bushmills/ Jameson + 4бр. Red Bull = 55лв.
– Jameson + 2бр. Кока Кола + 2бр. Банкя = 50лв.
– Руский Стандарт + 4бр. Red Bull = 49лв.
– Johnie Walker + 4бр. Банкя = 45лв.
– Absolut + 1л. Cappy = 38лв.
– Jagerbomb 5Бр. = 18лв.

 

Програмата по дати на Expose вижте в сайта за нощен живот на Пловдив-Plovdivclubs.com

 

За резервации телефон: +359 893-533-386

 

 


Седмична програма