logo

plovdivclubs.com

FAMOUS BLACK в HIGH CLUB
FAMOUS BLACK  в HIGH CLUB

FAMOUS BLACK в HIGH CLUB

публикувана на 11.09.2014 01:59

 

HIGH CLUb кани пловдивчани всеки четвъртък да се забавляват с едно от най-новите партита под тепетата. FAMOUS BLACK by Monster Hip-Hop Pool Party ще представи най-доброто от черната сцена, а тази седмица това ще свърши DJ Young Fetish.


DJ YOUNG FETISH  е подготвил  цяла плеяда от най-добрите Hip-Hop & R’n’B хитове, с коит ще зарадва многобройните фенове на черната музика в Пловдив. Това определено ще бъде едно от най-грандиозните му клубни участия в края на това лято. Хитовият диджей, особено познат в столицата, е подбрал уникален микс, който със сигурност  ще надмине и най-смелите  очаквания на всички.

 

Всеки четвъртък HIGH CLUB и Monster Hip-Hop Pool Party представят FAMOUS BLACK PARTY. Екипа на Monster работи с всички топ заведения в страната - TEQUILA Club София, Yalta Club, Брилянтин Слънчев Бряг, Xtravaganzza Варна и Ви гарантира, че ще се забавлявате така както никога досега


FOR INFO & RSVP

Start: 22:00h


В High club настроението е винаги по-горещо и от тропическа жега. Поредицата мега яки парти вечери продължава с пълна сила. Забавлявай се! High club се намира на Сточна гара- бул. Христо Ботев 82 и работи 24 часа, 7 дни в седмицата. Разположено е на открито, с отворена и просторна градина.



Седмична програма