logo

plovdivclubs.com

Една успешна мисия на PTPI с много як купон и ....
Една успешна мисия на PTPI с много як купон и ....

Една успешна мисия на PTPI с много як купон и ....

публикувана на 25.03.2012 05:47

 

.... и страшно много усмихнати лица. Какъв кеф само, да видиш как се забавлява младото поколение на Пловдив и то с такава добра кауза. Как тези 15-16 годишни тийнеджъри правят всичко възможно...на инат. Канят големи звезди, събират хиляди левове, организират концерти и искат да променят живота си. Обичат го! Ценят го! Радваме се, че това се случва именно в Пловдив, градът на мечтите!

 

"Приятели умихвайте се, защото това е нещо прекрасно. Благодарим, ви че сте заедно с нас днес в тази благотоворителна инициатива нa PTPI и БЧК. Всички вие трябва да знаете, че ако сами не си помогнем, никой няма да ни помогне. Ние сме преди всичко човеци и наше основно задължение е да сме солидарни един към друг", каза при излизането си на сцената Поли Генова вчера вечерта в клуб Хистерия. "Вие всички сте на около 15-16 години, но имате големи сърца. Благодаря ви!", допълни още младата музикантка, която е любимка на едно цяло поколение израстващи тинейджъри. Поли Генова се превърна в символ на борбеност с песента си "На инат". 

 

 

 

В клуб "Хистерия" в събота, над 500 ученика от различни училища в Пловдив дариха от своя джоб за каузата на PTPI и БЧК "Да помогнем на пострадалите от наводненията в село Бисер". People to People Internecional организира в рамките на 2 седмици в Пловдив да излезнат на една сцена звезди от ранга на Миро и Криско, Поли Генова, Играта, Ангел и Моисей, Иги, както и пловдичаните Тодор Гаджалов и Central Side. 

 

Всички те успяха да съберат около 4000 лева в рамките на 3 часа. Парите ще бъдат разпределени спрямо нуждите на хората в село Бисер, а акцията на БЧК по събиране на средства за наводненията приключва в края на месеца. 

 
Организаторите разиграха фланелка PTPI, която се продаде за 50 лв на фенка на рап-изпълнителя Играта. Тийнеджърката заслужи и целувка от музиканта, който се качи на сцената заедно с Иги Андровски. Малко преди тях пяха колоритните Central Side подгряха публиката. 

 

Миро и нашумелия напоследък Криско, без Дивна, показаха най-доброто от своя репортоар пред препълненият бар. Миро не спря да поздравява всички скои фенки от сцената, но не се снима с нито една от тях. Той бе пазен строго от двама охранители.  

 

СНИМКИ може да видите в галерията на сайта!




Седмична програма