logo

plovdivclubs.com

Какво ни очаква в Histeria за Юни?
Какво ни  очаква в Histeria за Юни?

Какво ни очаква в Histeria за Юни?

публикувана на 31.05.2012 05:24

 

В началото на месеца, ще ви представим част от програмата с най-интересните събития на клуб Histeria. Mесец Юни ще започне доста интересно в стилово отношение. Гости на клуба ще са Анелия, Миро и Румънеца и Енчев.

 

Участието на Анелия ще бъде на 6-ти този месец Сряда. Секси изпълнителката ще се развихри на сцената и ще предизвика доброто ви настроение. Бившата съпруга на бизнесмена Коко Динев е носителка е на повече от 20 отличия от награди за музика и е една от най-колосалните ни фолк диви.

 

На 7-ми ще се забавлявайте с Миро. Бившата половинка на Галя, станал известен в България като част от хитовия дует "Каризма", даде старт на кариерата на малката Дивна.

Младият талант изпя първата си песен заедно с него и автора й - Криско. Специално шоу за всички празнуващи в клуб Histeria с няколкочасов лайф в заведението и обещаващо наистина звездно парти ни очаква!

 

Очаквайте концерта и на Румънеца и Енчев на 8-ми Петък. Четвъртият им студиен албум, озаглавен “Слънцето и ти”, вече е на музикалния пазар, а двамата рапъри правят уникално шоу на сцената!

Изпълнителите на култовото „Пипни ми тук” освен с музикалните си проекти са изключително популярни и с благотворителните каузи, на които оказват подкрепа.

 

Бъдете с нас и през този толкова красив месец Юни!

 


Седмична програма