logo

plovdivclubs.com

Наистина Няма Илюзии Когато Искаме
Наистина Няма Илюзии Когато Искаме

Наистина Няма Илюзии Когато Искаме

публикувана на 29.03.2013 01:14

 

Ученическият пловдивски клуб "Интеракт" за пореден път смая всички с огромния си ентусиазъм, с който организира поредния си голям концерт. На Няма илюзии, когато искаме" (Н.И.К.И)  присъстваха близо 1000 младежи от различни училища в Пловдив. Тази година то бе специално за Ники Георгиев, който страда от детска церебрална парализа.

 

Момчето се качи на сцената заедно с майка си по време на концерта и развълниван благодари на съучениците си, след което каза стихотворение, което той е написал преди време. То бе посветено на силните и мотивирани хора, на победата и желанието. Това накара всички момчета и момичета в дискотеката на го аплодират бурно и да скандират името му.

 

 

Детето вече е оперирано и състоянието му се подобрява с всеки изминал ден, но както обикновено са необходими ОГРОМНИ средства за рехабилитация. За тази кампания, освен стотиците тийнеджъри се забавляваха и Central Side, Billy The Kid и Lexus, Ice Cream, Dr. Morales, Тодор Гаджалов, Dj. George, Dase и Marteen, S.D. Crew, F.O., Touch down, MFZanimation.
 

С съжаление мега "известните" Ангел и Мойсей отказаха участието си в Пловдив буквално преди купона заради друго "по-важно" шоу в София, което не направи добро впечатление на никой, имайки предвид тяхната ангажираност към благотворителното събитие от 2 месеца насам. Но въпреки всичко на сцената в клуба се заформи истински рап концерт, който стартира с Били Хлапето и неговия колега Lexus.
 

От 18:00 часа един след друг се качваха младите изпълните, като най-шумно бе на представянето на Central Side. Учениците направо издивяха при тяхното появяване и видимо се раздадоха, като не скриха симпатиите си към новата музикална вълна, която изпълни парчетата си "От кой град си", "Back one day" и "Пу за мен". Следващияt месец рапърите от Central Side се готвят да празнуват своя 7-ми рожден ден, научи plovdivclubs.
 

Водещи на концерта, който този път (похвално) не бе натрупан с прекалено много благодарности и рекламни "спамове", бяха Димитър Салутски и Ивана Грудева. Двамата бяха свежи и усмихнати през цялото време, а в дясно до тях се бяха събрали всички членове на клуб Интеракт и бурно ги аплодираха.
 
 

СНИМКИ може да видите в сайта за нощен живот на Пловдив в раздел снимки.
 
Очаквайте съвсем скоро видео интервюта с всички музиканти, както и видео на целия концерт.
 
 
 
 


Седмична програма