logo

plovdivclubs.com

Промоции, емоции и още нещо в клуб Histeria
Промоции, емоции и още нещо в клуб Histeria

Промоции, емоции и още нещо в клуб Histeria

публикувана на 02.10.2012 12:03

 

Специален гост в клуб Histeria в сряда вечер ще бъде Анелия, която тази година празнува 10 години на сцена. Изпълнителката, която се слави с едни от най-красивите гърди във фолка ще нажежи обстановката в дискотеката, избирайки тоалет, който освен много красив, ще е и доста провокативен.

 

Криско ще зарадва феновете си в Пловдив на 4-ти (четвъртък) от 23:00 часа.  Популярният български изпълнител ще бъде гост в клуб Histeria.  Само за няколко години той се превърна в един от най-популярните изпълнители и продуценти в България. Хитмейкърът, който направи едни от най-големите хитове на лятото- „Почивни дни”, „И ти не можеш да ме спреш” с Дивна, „Кой ден станахме” с Ангел и Моисей ще изпълни всички тези яки парчета на живо пред публиката в заведението.

 

В петък на сцената на клуба звездите на вечерта ще бъдат момичетата от добре познатия на всички балет „Нова”. Красавиците, които често могат да бъдат забелязани в клипове на известни родни фолмузиканти, са подготвили денс програма за всички гости на Histeria.

 



Седмична програма