logo

plovdivclubs.com

Тънка сатира в Histeria
Тънка сатира в Histeria

Тънка сатира в Histeria

публикувана на 11.04.2012 02:37

 

Едва ли имат нужда от представяне, но все пак… Те са хип-хоп триото, което промениха представата за всички рапъри в България и те най- умело ни запознаха с тънката сатира в текстовете си. Тримата софиянци изграждат стила си през годините, като го превръщат в запазена тяхна марка. Текстовете им засягат дълбоки социални проблеми касаещи държавата ни и ловко сипят наредбите си, които откриваме четейки между редовете.

 

Ако още не сте се досетили това са група Ъпсурт, а със всяко следващо парче, което несъмнено се превръща в огромен хит стилът им на изразяване става все по богат от страна на тънки намеци и точни рими.

 

Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч са си съставили дълъг списък от престижни награди от БГ радио и телевизия ММ вследствие на огромните хитове от петте им албума. А от 2007 година насам рапърите изкарват хитове, които меко казано всички ние знаем наизуст, а репликите им се превърнаха в култови лафове за ежедневието.

 

Любимото ни трио ще гостуват на клуб Histeria този четвъртък, като сложат началото на дългия парти уикенд, който очаква всеки ни. Наш екип ще отрази събитието със снимков материал и разбира се ще покълчим кълки под ритмите на Ъпсурт. 

 

 


Седмична програма