logo

plovdivclubs.com

Барът, който се извисява над Пловдив и тепетата (СНИМКИ)
Барът, който се извисява над Пловдив и тепетата (СНИМКИ)

Барът, който се извисява над Пловдив и тепетата (СНИМКИ)

публикувана на 04.04.2018 06:37

 

Всеки е чувал неподръжаемите бар-ресторанти в Европа като Sky Garden London или Berlin Tower. Забележителни места, от които милионите туристи се наслаждават на приказни гледки, сигурно най-скъпото и приятно нещо от менюто на тези приказни места.

 

От тази година и Пловдив може да се похвали със своето небесно бижу, което ни гледа от високо, само трябва да погледнем нагоре, когато минваме покрай стълбите на "Каменица". От панорамата се разкрива цялата дълга централна улица, част от тепетата и уникална гледка над сградите, такива каквито не сте ги виждали. Всеки час от денонощието радва със свой уникален изглед. Безспорно обаче вечерите предоставят най-зашеметяващ спектакъл от светлини, който превръща Пловдив в малко съзвездие.  

 

 

 

Време е да ви разкрием, че мястото се казва Kaya Place и е изключително уютно, с неподръжаема атмосфера.

 

Kaya Place е онова ново, кокетно заведение, помещаващо се на три от етажите над популярния магазин за козметика и парфюмерия Douglas. Освен отбраното меню от напитки и всевъзможни коктейли, тук любителите на наргилета могат да се потопят във вкусове и аромати от най-добрите предлагани марки. Kaya Place предоставя наслада не само за небцето, но и за най-взискателния поглед.  

А за перфектния завършек на елегантната атмосфера спомага музикалната програмата, която всяка събота е изключително интересна:

 

  • 07/04 Blackin with DJ Jimmy J
  • 14/04 House Sensation Marto Gavraili and Roskoe
  • 20/04 DJ Todo
  • 21/04 Blackin with DJ King 
  • 28/04 DJ Stanley

 

Изненадите не приключват тук. За любителите на доброто качество в бъдеще Kaya Place загатва за меню с вкуснотийки за най-върлите чревоугодници и разширяване на пространството на останалите етажи.

 

 

 

 

 


Седмична програма