logo

plovdivclubs.com

Новият бар на хотел Норис отвори врати
Новият бар на хотел Норис отвори врати

Новият бар на хотел Норис отвори врати

публикувана на 23.01.2013 01:55

 

Напълно обновеният Cocktail Bar NORIS е с нов модерен интериор, светлинни ефекти и изцяло нов имидж. Отдаден на идеята да задоволи изискванията на клиентите си, барът неотменно съчетава лукс, уютна атмосфера и приятелско обслужване. В обстановката наистина ще се почувствате откъснати от ежедневните проблеми.

 

По всяко време на деня ви очакват различни удоволствия. За успешен старт сутринта може да започнете традиционно – с горещо кафе. Също така ще можете да се възползвате от десетките видове уникални промоции на горещи кафени коктейли и фрешове.

 

Следобедите са идеални да избягате от забързаната градска атмосфера и да осъществите на спокойствие вашите лични и бизнес срещи – за тази цел барът разполага с безжичен интернет. Естествено от бар NORIS  са помислили за всичко. Ако ви се похапва вкусничко- може да опитате от богатата професионална кухня на заведението.

 

Вечер можете да се почерпите с  маркови питиета, които са в унисон с уютната обстановка и приятната музика. А ако сте в голяма компания, можете да заложите на многото промоции на бутилки качествен алкохол, които важат 7 дни в седмицата. Всеки петък и събота вечер от заведението са ни подготвили специално луди тематични партита, като за настроението ще се грижат Dj George и балет Vanilla.

 

Заведението работи 24 часа на ден.

 

 


Седмична програма