logo

plovdivclubs.com

Банда от САЩ представя своя репертоар на Летни сцени Конюшните н
Банда от САЩ представя своя репертоар на Летни сцени Конюшните н

Банда от САЩ представя своя репертоар на Летни сцени Конюшните н

публикувана на 06.08.2014 10:18

Този петък (8 август) сцената на Конюшните на царя ще бъде завладяна от The Underscore Orkestra. Може би това име не ви говори много или пък нищо. Но едно е сигурно - с помощта на цигулка, китара, акордеон, валдхорна, кларинет, перкусии, контрабас, хармоника, укулеле, пиколо и още много инструменти, музикантите със сигурност ще ви вдигнат на крака и ще ви скъсат обувките от танци.

 

Тhe Underscore Orkestra са от Портланд, щата Орегон на САЩ. Бандата свири смесица от джаз, суинг и клезмер* музика с репертоар, състоящ се от оригинален и традиционен материал.

 

„Подчертаният оркестър“, както се превежда името им, се изявява на живо през последните 7 години чрез турнета по целия свят, включително Северна и Южна Америка, Европа, Австралия и Нова Зеландия.

 

 И в интимна обстановка в малки клубове до огромни фестивални сцени, „Оркестърът“ на практика се вписва навсякъде, където има хора склонни да прекарат времето си в празнични емоции.

 

Задвижването в танцувален ритъм е гарантирано, още повече, когато са налице балканските народни танци. Инструментите, които се срещат в албумите им са цигулка, китара, акордеон, валдхорна, кларинет, перкусии, контрабас, хармоника, укулеле, пиколо и други.



The Underscore Orkestra - това е съвкупност от синкопирани ритми и оригинални танцови винетки. Преживяване, което трябва да се види и чуе преди да се повярва.

 

Концертът е с начален час 21 часа.


Седмична програма