logo

plovdivclubs.com

Черни котараци с лъскави мустаци....
Черни котараци с лъскави мустаци....

Черни котараци с лъскави мустаци....

публикувана на 10.07.2012 03:39

 

В песните й котешкият марш е преплетен с игриво настроение, свежи звуци и приятно необикновени аранжименти на леки и запомнящи се мелодии и луди текстове. Междувременно в кината тя е Лора от сутрин до вечер, където дебютира в главната женска роля,снима се и в сериала "Под прикритие". Тя е момичето с дяволско красивите очи. Това е тя!!!! Това е Миленита!!!

 

Милена Николова (Миленита) е била беквокалист на "Пиромания“ и "Babyface clan". Освен с музика, тя се е занимавала с редица други неща -била е сценарист в култовото предавене "Ку-ку", редактор в списание "Паралели", телевизионен водещ, адвокат, PR и радиоводещ.

 

Миленита е името, обединяващо музикант, композитор, текстописец и певица в едно удивляващо цяло. Поп и джаз изпълнителката е от малкото музиканти, които сами пишат текстовете за песните си, композират ги, записват ги, аранжират ги и ги изпяват,а нейните песни са на български,английски и испански. Около нея всичко е супер веселба, винаги има свежест и пъстрота.

 

Музиката й заслужава да се чуе на живо. ще имате тази възможност на 15-ти (неделя) в Конюшните на царя от 21часа. На сцената певицата ще бъде подкрепена от своите приятели, разбира се, в случая"

 

Милен Кукошаров - пиано,

Мартин Ташев - тромпет,

Веселин Веселинов Еко - бас,

Росен Ватев - барабани

 

МЯУ!!!!

 


Седмична програма