logo

plovdivclubs.com

Чували ли сте за The Wire Trap
Чували ли сте за The Wire Trap

Чували ли сте за The Wire Trap

публикувана на 10.07.2012 06:09

 

 

The Wire Trap е аудио - визуален формат, който има за цел да представи музикалните артисти в един по - интимен и близък до зрителя план, без ограниченията на малките и големите сцени, на които всички сме привикнали да виждаме любимите си изпълнители. Проектът The Wire Trap е кулминация от работата на трима души: Антон Сариев, Стефан Врачев и Веселин Стойчев, които макар и идващи от различни сфери, споделят една и съща идея, а именно да има формат, който да може да обхване живото изпълнение, като запази екпресивността, енергията и настроението, които носи съответния изпълнител.

 

В пилотното издание на The Wire Trap, фокусът пада върху бандата 4Questions от Асеновград (www.facebook.com/4questionsofficial). "Питанките" са банда от 2008, като оттогава имат издадени: EP "..is Аnybody Тhere" - 2009 и LP "Becoming Someone Else" - 2010. Главни действащи лица при заснемането са Стефан Врачев - главен оператор и осветление; Георги Георгиев, Александър Кенанов, Николай Бекярски и Силвия Шулева - оператори; Любен Грозев - звуково оформление по време на заснемане. В пост - продукцията участие взимат: Веселин Стойчев - монтаж; West House Studio - звук; Стефан Врачев - цветни корекции. 

 

Това се случва за първи път в България и е нещо много добро и переспективно за българската сцена. Промото ще протече като видео премиера на заснетия преди няколко месеца концерт. Всичко това ще се случи на 14 юли / събота / 21:00ч. на второто ниво на летни сцени "Конюшните на царя". Входът е свободен.

 

Повече инфо можете да откриете във Facebook страницата : https://www.facebook.com/TheWireTrap

 


Седмична програма