logo

plovdivclubs.com

Лечебна музикална среща в Пловдив
Лечебна музикална среща в Пловдив

Лечебна музикална среща в Пловдив

публикувана на 23.08.2012 03:32

 

В края на жаркото лято и само броени дни преди идването на есента артистите на Music Clinic Records ще ви отведат на двудневен музикален санаториум. За място за лечебната среща са избрани "Kонюшните на царя" в старата част на Пловдив, а датите са 30 и 31 август (четвъртък и петък).

 

В продължение на две вечери под звездите родните изпълнители ще лекуват посетителите с много авторски соул, фънк и поп елементи. В първата вечер от събитието на сцената ще се качи Белослава, за да ни отведе на пътешествие из дебрите на неподправения ар енд би и соул, изпълнявайки емблематични парчета от новият си албум. Преди нея вечерта ще открие с едночасов сет диджеят Mr. Moon.

 

Във втората част (31.08) от музикалното лечение ще се присъединят фънк и соул момчетата от Tri O Five.  Заедно с тях под звездното небе на града на тепетата ще се качи и пловдивската група Free Style, част от която е нашумелият напоследък Бобо.

 

Не са забравени и любителите на афтър партитата. Специално за тях след всяка от двете вечери е предвидено парти в градината на Plazma, където диджеите от лейбъла на Music Clinic Records (Mr. Moon, DJ Ilko, BrownSugar и WahTony) ще завъртят едни от най-хитовите парчета в свои собствени авторски сетове.

 

 


Седмична програма