logo

plovdivclubs.com

Лечебното въздействие на Белослава
Лечебното въздействие на Белослава

Лечебното въздействие на Белослава

публикувана на 31.08.2012 04:57

 

В първата вечер от двудневния маратон на сцената на Конюшните на царя се качи усмихнатата Белослава. Тя изпълни познати парчета и тества публиката с нови предложения от най-новия си албум. Преди нея вечерта беше открита със сет на DJ Mr. Moon.

 

Двора на заведението беше препълнен с хора от всякаква възраст и вВсеки си беше намерил местенце сред приятната атмосфера на стария град. Кой поседнал на стълбите, кой - до някой камък, но най-важното всички усмихнати в предпоследния ден на август. Вечерта премина с много шеги и закачки типично в аристократичния стил на заведението. Изпълнителката на поп и джаз музика така да се каже "лекуваше" душите на хората с музика.

 

Днес пък (31-ви) гостите ще се забавляват с най-добрата ни фънк и соул банда Tri O Five. Заедно с тях на сцената ще се изяви и пловдивската група Free Style, част от която е нашумелият покрай дуета с Графа и Печенката - Бобо. Той естествено не пропусна изпълнението и на Белослава, забавлявайкис е с приятели. А може би и той излекува себе си чрез чуждата музика

 

 СНИМКИ от лечебните вечери може да видите ТУК

 

 

 

Още снимки от събитието може да видите тук.


Седмична програма