logo

plovdivclubs.com

Нора, Бисер и Compact Voices заедно в една вечер
Нора, Бисер и Compact Voices заедно в една вечер

Нора, Бисер и Compact Voices заедно в една вечер

публикувана на 14.07.2014 03:17


Певицата Нора Караиванова и китаристът Бисер Иванов излизат заедно на сцената на Конюшните на царя на 18-ти, без никакви претенции и напълно естествени - в този вид, в който идеите се раждат или по - просто казано - само един глас и една необикновена китара. Стилът е R&B и поп рок. Този напълно акустичен проект е замислен от двамата преди много време и ето сега вече е факт.

 

Репертоарът е напълно авторски с песни, събирани през последните години. Интересното в проекта е, че аранжиментите са изсвирени изцяло от китарата на Бисер в реално време, като са наслагвани различни китарни рифове, включително и перкусиите са изпълнени на неговия инструмент. Текстовете и вокалното оформление са дело на Нора. Определено си заслужава да се види и чуе.

 

След сета на Нора и Бисер, пловдивските "Диви" от дамския вокален квартет Compact Voices ще се качат на сцената на "Конюшните", в компанията на Александър Леков – бас, Иван Гърбачев – кийборд и Начо Господинов  – барабани, за да изпълнят подбрана селекция от най-успешните R’N’B и соул  парчета от световната музикална сцена. Четирите гласовити красавици от пловдивската група Compact voices са все още студенти в АМТИИ Пловдив.

 

 


Седмична програма