logo

plovdivclubs.com

Остава - по-сладки и от шоколад (СНИМКИ)
Остава - по-сладки и от шоколад (СНИМКИ)

Остава - по-сладки и от шоколад (СНИМКИ)

публикувана на 26.07.2014 03:04

 

Група Остава се оказа твърде сладка за желаещите пловдивчани да присъстват на концерта им. Конюшните на царя едва побра всички гости, дошли специално, за да чуаят Свилен и компания. Около 250-тина души почувстваха, че енергията и духът на групата са все така на високо ниво.

 


Всички свои парчета, групата изпълни с дълбочина, проникновено чувство и душевност. Няколко пъти Свилен приветства хората от града на тепетата и сподели че “Няма такова място в България, кеото да е толкова харзиматично. Любимото ни място за концерти - Конюшните на царя, мястото с най-хубавата публика“. Тези излияния на певеца предизвикаха бурни аплодисменти и надъхаха всички за повече танци.

На сцената Остава излезнаха с още  двама виртуозни музиканти. Заедно със Свилен Ноев - вокал, Георги Георгиев – китара и вокал, Даниел Петров - барабани и Александър Марбург - китара,  свириха още Димитър Семов - електронни барабани и перкусии и Петко Славов - бас-китара и вокал. Добре познатият музикант от клипа на "Ще дойдеш ли с мен",  представи сет в типичното за него синт-акустично поп звучене.

 

 

Всичко в изпълненията на бандата беше перфектно, контактът с публиката беше истински и непринуден, а настроението се повишаваше до заветния момент, когато прозвуча едно от най-хитовите български парчета за последните 10 години – „Шоколад”.

 

Разбира се, група Остава направи и кратък бис, по желание на публиката, а след лайфът те остнаха да раздават автографи на феновете, а за снимка с тях се изви цяла опашка.

 

 


Седмична програма