logo

plovdivclubs.com

Препълнени Конюшни на tribute на Depeche mode
Препълнени Конюшни на tribute на Depeche mode

Препълнени Конюшни на tribute на Depeche mode

публикувана на 14.07.2014 12:20

 

 

Група P.I.F. изнесе уникален tribute на легендарните Depeche в летни сцени „Конюшните на царя“. Всички присъстващи пяха, танцуваха и се забавляваха в Димо и компания, които не спряха за минутка  и около 2 часа не слезнаха от сцената. „Тъй като творчеството на Depeche се изчерпа, ще ви изпълним 2 наши парчета“, пошегува се Димо в края на лайфа и публиката избухна на „Приказка“ и „Колело“.

 

Малко бе нужно на вокалиста, в компанията на Иван(китара), Юри(китара) и Мартин(ударни) да докарат феновете до състояние на еуфория.

 

Емблематичните за Depeche парчета бяха обилно „полети“ от публиката с бира,  в която мнозина намираха прохлада. Музикантите, направиха вълнуващ концерт с интересни импровизации върху най-популярните им композиции, поднесени с интелигентно сценично поведение.

 

Вечерта се превърна в едно пътешествие през времето, с любими песни от дискографията на Depeche Mode. С това момчетата от P.I.F. отдадаха своето уважение, за приноса на музикантите от британското трио, към световната поп музика.

 

На мини концерта група PIF представиновия си барабанист- Мартин („Силует“), който за първи път свири с пупулярната родна група на участие в Пловдив.

 

 

 

 


Седмична програма