logo

plovdivclubs.com

Стефан Вълдобрев забрави белите си маратонки в Конюшните на царя
Стефан Вълдобрев забрави белите си маратонки в Конюшните на царя

Стефан Вълдобрев забрави белите си маратонки в Конюшните на царя

публикувана на 07.07.2014 01:32

След своя концерт в летни сцени "Конюшните на царя" Стефан Вълдобрев забрави своите бели маратонки на самата сцена. Е, как няма да си ги забравиш.. от толкова много емоция, еуфория и радост пред пловдивската публика.


Пред него и  едни от най-изявените български музиканти, ние се почувствахме като омагьосана тълпа от фенове, участващи в мюзикал с прекрасен сценарий.


Та така.... до белите маратонки на Стефан се оказаха и моите сандали. Потърсих някъде и онези скъсани дънки, но уви, тях ги нямаше. 


Пловдивската публиката имаше шанса да почувства тръпката от енергичните сола на Иван Лечев и Мирослав Иванов, виртуозните биитове на барабаните на Стоян Янкулов и неповторимият стил на Веселин Веселинов - Еко, или както те сами се наричат с ирония - “Обичайните заподозрени”.

 

Конюшните на царя посрещна Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени” само преди няколко дни, но споменът, който ни оставиха още ни сгрява. След десетгодишна пауза на музикалната сцена, Стефан Вълдобрев ни припомни хитове като „Рай“, „Едно“, „Обичате, мила“ и други емблематични негови парчета.

 

Сред присъстващите на концерта имаше хора от няколко поколения. Родители бяха довели децата си, които танцуваха и се забавлявах на българска музика. Вълдобрев отдели малко време, след всяка песен, за да разкаже за спомени от писането й, както и някои забавни случки от предишни негови участия под тепетата.

 

Присъствахме на един концерт изпълнен с много настроение и позитивна емоция. Една бляскава смесица от инди-поп и рок песни, с як китарен саунд и въздействащи поетични текстове. Една вечер, която дълго ще помним.

 

 

Седмична програма