logo

plovdivclubs.com

Стенли Джордан ни изневери, не се качи да свири пред Пловдив
Стенли Джордан ни изневери, не се качи да свири пред Пловдив

Стенли Джордан ни изневери, не се качи да свири пред Пловдив

публикувана на 12.06.2012 01:34

 

Известният Jazz изпълнител Стенли Джордан, който бе специален гост на празника на розата в Казанлък този уикенд трябваше да се качи на сцената на Конюните вчера вечерта (11.06). За огромно съжаление на всички фенове на този стил мизика чернокожият американец прецени, че ще се любува на българското звучене на Дияна Младенова и компания и ще пие охладена ракия.

Мирослав Турийски на два пъти прикани Стенли Джордан да се присъедини към групата му. Стенли обаче тактично отказа и се извини. "Дошъл съм в този прекрасен град да си почина и да попия от вашата култура", коментира той пред приятелите си.

 

Дияна Младенова (вокали), Начо Господинов (бас), Александър Леков (бас), Мирослав Турийски (пиано) и Венелин Койчев се постараха да задържат вниманието на пловдивската публика. "Добре дошли на четвъртък джаз вечер в понеделник", започна шеговито Турийски и разсмя пълното заведение. Събитието бе извънредно,  а организаторите изместват традиционната си Jazz-вечер от четвъртък само за тази седмица в понеделник. Следващата седмица специален гост на Jazz night ще бъде Теодосий Спасов.

 

СНИМКИ може да видите от тук!

 

  


Седмична програма