logo

plovdivclubs.com

Вие сте терминатори, а те са Светльо & The Legends
Вие сте терминатори, а те са Светльо & The Legends

Вие сте терминатори, а те са Светльо & The Legends

публикувана на 16.06.2012 10:17

 

Ако искате да слушате хубава музика, тя да ви кара да избухвате, да раздвижва сетивата ви, да ви разбива от ритъм, провокативни текстове. О да и вие сте фен на Анонимните, търсите ли различното в модерното.


Вие сте ска – терминатори, а те са Хиподил. Светльо Витков и компания сътвориха повдигащо адреналина, положително, агресивно пого.


Летен театър „Орфей” и Сахат тепе събраха най – лудите фенове на Хиподил и буквално изкъртиха плочките от скачане, блъскане и яки парчета. Светльо и компания не оставаха на зад и въртяха „косите си”, а призива Сетльо президент кънтеше.


За тези които не харесват този тип музика, ви приканваме, наистина да отидете и да забележите хъсът, мотивацията и разбира се професионалните изпълнения на банда – Хиподил.


Съчетанието на акордеон, бас, китара, барабани и да н забравим саксофон с гласа на светльо, наистина успяват да раздвижат, дори и най – заспалите умове. Музиката те завърта, повдига, подскача, удря, след което те завихря и затваря очите ти.


Не, не е класическа, не е smooth jazz, товаса Хиподил, изглежда два коренно различни стила, могат да те карат да се чувстваш по един и същи начин.


За капак: един „стадион” фенове и още толкова по „хълма” бяха дошли да видят изпълнението на една от наистина добрите български групи.


СНИМКИ от партито в Пловдив може да видите тук!




Седмична програма