logo

plovdivclubs.com

Музикален кофеин в Макалали през март
Музикален кофеин в Макалали през март

Музикален кофеин в Макалали през март

публикувана на 14.03.2012 07:16

 

Не че има нужда от хвалба, но екипът на Plovdiv Clubs смята, че е време да кажем едно голямо браво на бар Makalali Пловдив. Изминалата събота в добре познатото ни заведение се отпразнува седмият рожден ден. Сред гостите на вечерта имаше VIP личности на пловдивския хайлайф, редовни посетители и любители на заведението, staff сбирка на веселяците и много други компании, които жадуват за купоните на Makalali.

 

Резидентите на заведението Muggsy и Ivan Petkov имаха тежката задача да забавляват гостите си, но с напредването на вечерта мисията на двамата Dj-и се превърна в лекота и всички кипяха от емоции и бурни танци. Усмихнатият персонал не оставиха приятелите на бара жадни и щедро ги почерпиха за здравето на заведението. Както всеки рожденик, така и Makalali духна свещичките на голяма и вкусна торта, като намисли желание, което всички ние се надяваме да се сбъдне.

 

Държим да отбележим, че програмата за месец март е изключително уплътнена и предлагаща разнообразие и качество от страна на музиката. На преден план са звездите на E-booking,Pacho BJoyEvelinskiMaxDanny и Chris Noiz, а също така участие в програмата имат Guerrero, Shoto и RossSpassato.

 

Общо взето месец март е време за пробуждане от дългата и много студена зима, а бар Makalali ни е подготвила нужната доза музикален кофеин за целта. Точно на това място можете да се насладите на богат асортимент напитки и екстравагантни глезотии за хапване допадащи и на най-капризните.

 

Числото 8 според китайците е щастливото число, тай че пожелаваме на бар Makalali да са много щастливи и да радват почитателите ли с нестандартния си начин на работа през осмата година, която карат.  

 


Седмична програма