logo

plovdivclubs.com

Пролетни усмивки от DJ Pepo в Макалали
Пролетни усмивки от DJ Pepo в Макалали

Пролетни усмивки от DJ Pepo в Макалали

публикувана на 18.03.2013 10:20

 

Този петък(22-ри) клуб Makalali  посреща на своята сцена DJ Pepo. Страсттa в музиката на DJ PEPO не може да се опише с обикновени думи, тя е smooth, groovy, deep … истински чист Хаус.  

 

Петър Филипов –Dj Pepo е роден в град Пловдив и е един от най-респектиращите DJ-и от източна Европа. Dj Pepo започва с миксирането на музика още от 16 годишна възраст, когато осъзнава, че това е сферата, в която той ще насочи вниманието си за в бъдеще. След  успешно представяне на концепцията на стила си по фестивали в Западна Европа, през 2007, той се превръща в един от най-успешните Балкански DJ –икони на електронната музика за младите хора.

 

DJ Pepo има над 30 парчета, миксирани заедно с световни музикални имена като Tigerskin, Carlo Lio, Sergio Fernandez, Renace (AFFTKT) и още и още..

 

Музиката на Dj Pepo е пъстра комбинация от House ритъм, подкрепен с приятни вокални елементи. Той става един от основателите на две звукозаписни компании на Източна Европа:  Clonning Sound и Stolen Soul, като двете студия са с различна идея за музика. Clonning Sound e ориентирано като интелигентно Техно с дълбоки вибрации,а другото музикално студио Stolen Soul –разработва признати Deep House и Light звуци за хора, които обичат вокалния бриз и възвисяващи мелодии.

 

 Благодарение на твърдата си работа и впечатляващ талант DJ Pepo е номиниран в 14 категории за национално DJ Awards България през 2010 година. Той печели четири от тях: "Най-добър диджей на годината на България, "Най-добър DJ Booking Agency ", Най-добър български диджейски лейбъл запис– Stolen Soul Music" и "Най-добър български DJ Remix".

 

DJ Pepo изнася своите партита в държави като Великобритания, Малта, Карибските острови, Маями, Чикаго и САЩ,а сега е тук  Пловдив и ще взриви Club Makalali, така че пригответе се за екшън!

 


Седмична програма