logo

plovdivclubs.com

Спенс ще реди рими в Макалали
Спенс ще реди рими в Макалали

Спенс ще реди рими в Макалали

публикувана на 03.04.2013 02:50

 

Рапърът Спенс ще е гост в Макалали на 11.04.2013г. Привърженика на генгста рапа ще ви освежи с парчетата, чийто текст, аранжимент и музика са изцяло негови. Спенс си пада по „мазния” и мелодичен хип-хоп от западното крайбрежие, но не и по копирането, затова работи в ъндърграунд сферата на музиката, която най-много му допада и представя личността му, а именно хип-хопа.

 

През годините, Спенс работи с вокалисти като Слим, Колумбиеца, Гявола, Чупи и Big Mouth, които правят групата “Димна завеса”. Първият им албум „Прекалено лично 1” веднага се нарежда сред най-продаваните заглавия в жанра, като Спенс печели още повече почитатели. Албумът е специфичен, защото в него той проповядва легализирането на марихуаната, проблемите, с които се сблъсква младото поколение, корумпираните ченгета и политици. Спенс предизвиква изключителен бум във време, в което свободата на словото няма място в България.

 

В момента Спенс е радио-водещ на сутрешния блок на радио N-Joy, а на 11.04.2013г. ще бъде гост изпълнител и ще забавлява феновете си със своенравната си гледна точка.

N-Joy!

 


Седмична програма