logo

plovdivclubs.com

300 minutes FAMOUS за всички в Megami Plovdiv (Снимки)
300 minutes FAMOUS за всички в Megami Plovdiv (Снимки)

300 minutes FAMOUS за всички в Megami Plovdiv (Снимки)

публикувана на 25.06.2018 11:22

 

Megami Club Plovdiv спази обещанието си за бляскави тематични вечери и премиера от Алисия.


Богинята на нощния живот имаше перфектен план за изминалата парти седмица и го спази до последния детайл.

 

Вече е традиция в сряда вечер в Megami Club Plovdiv да се състои "All in" събитие с участието на DJ Damyan. С него заведението постави бляскаво начало на звездния план. В четвъртък Megami Club Plovdiv посрещна една своя любимка - Алисия. Същата нощ первицата представи пред пловдивската публика своя най-нов хит, който е дует с Човека-глас Тони Стораро. Песента се казва "Златото на тати" и вече има над 300 000 гледания в YouTube. 

 

"Place For Love" темата завладя Megami Club Plovdiv в петък и събота. Гледките бяха зрелищни.

 

 

Megami Club Plovdiv очаква вас и музикалните звезди Софи Маринова, Тони Стораро и Анелия тази седмица!

 

Лятото вече е в разгара си като страхотните летни емоции завладяха дори и тези, които не са на морския бряг. В Пловдив това се случва благодарение на свежите парти предложения и изживявания. Megami Club Plovdiv подготвя поредната перфектна седмица, изпълнена с безгрижни летни нощи, в компанията на любими изпълнители.


Софи Маринова ще е на сцената на Богинята на нощния живот в сряда. Нейният уникален глас ще звучи на живо и ще изпълни вечни хитове. На събитието входът ще е свободен!
Гранд-гласът на поп фолка - Тони Стораро ще има удоволствието да пее на сцената на Megami Club Plovdiv в четвъртък вечер. Освен с вече златните си хитове, той ще зарадва публиката с най-новата си песен, която е дует с Алисия "Златото на тати". Вечерта ще е с вход сободен за студенти.


Певицата, която вече един месец държи първото място в престижна родна музикална класация с дуета си с Крум "Обичам те" - Анелия пристига в Пловдив в петък специално за гостуването си същата вечер в Богинята на нощния живот.


"300 minutes FAMOUS" ще е темата на заключителната за седмицата съботна вечер. Не пропускайте!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фотограф: Ричард СИРАКОВ


Седмична програма