logo

plovdivclubs.com

600-каратова бе седмицата в Megami Club Plovdiv
600-каратова бе седмицата в Megami Club Plovdiv

600-каратова бе седмицата в Megami Club Plovdiv

публикувана на 26.02.2018 11:45

Изминалата седмица в Megami Club Plovdiv впечатли с 600-каратови златни партита с любимите звезди Фики, Емануела и Мария

 

Заведението, което наложи нови стандарти за нощно забавление - Megami Club Plovdiv, и миналата седмица предложи 600 Carats шоута, които впечатлиха хилядите клиенти през четирите парти вечери.

 

Фики стартира 600-каратовата златна парти поредица в сряда с хитовия си репертоар, в който вече е и най-новата му песен “Аз измръзнах” (вече с над 2 млн. гледания в YouTube само за седмица). В четвъртък Богинята на нощния живот посрещна винаги провокативната Емануела, която не остави нито един клиент в клуба да скуче. В петък на сцената на Megami Club Plovdiv се качи Мария, която беше в компанията на две прекрасни танцьорки от балет Fame и даде всичко от себе си, за да превърне нощта в незабравим спомен.

 

В събота, на Тодоровден, купонът беше в ръцете на диджеите Дамян и Ицо, а шоуто Shine Like a Diamond: 600 Carats впечатли с ефектна мултимедия и осветление, модерен балет, земна и въздушна акробатика, топлес шоу. Освен всичко останало, клиентите на Megami Club Plovdiv могат да се насладят на красиви танцьорки от различни краища на света, които очароват с екзотичния си сексапил.

 

 


Седмична програма