logo

plovdivclubs.com

All In в Megami club Plovdiv тази седмица (СНИМКИ)
All In в Megami club Plovdiv тази седмица (СНИМКИ)

All In в Megami club Plovdiv тази седмица (СНИМКИ)

публикувана на 04.06.2018 02:04

 

Богинята на нощния живот спазва всички световни тенденции в организацията на незабравими звездни нощи И тази седмица клубът подготвя спектакъл, какъвто не сте виждали досега. Но нека започнем отначало 

 

Всичко ще стартира в сряда с "All In" събитието, с което резидентът DJ Damyan ще даде перфектен старт. Входът ще е свободен за студенти.

 

"Golden girls" ще бъде темата на партито в четвъртък. Същата вечер специален гост на Megami Club Plovdiv ще е винаги актуалната Камелия. И тази нощ входът ще е свободен за студенти.

 

Ето че настъпи време за кулминацията на седмицата. Организаторите от Megami Club Plovdiv обещават на своите почитатели две незабравими горещи нощи (петък и събота) със специалното участие на екстремните, авангардни и убийствено красиви без аналог - D-Queens dance show -Русия!Предизвикателните момичета са познати не само в страната си. Те гостуват в най-елитните клубове в Европа и Азия. Често танцуват топлес, с което неизменно ускоряват пулса на мъжете в залата. Не пропускайте събитията на седмицата!