logo

plovdivclubs.com

Богинята на нощен Пловдив отново над всички (СНИМКИ)
Богинята на нощен Пловдив отново над всички (СНИМКИ)

Богинята на нощен Пловдив отново над всички (СНИМКИ)

публикувана на 12.11.2018 06:36

 

Богинята на нощния живот умее да впечатлява и да поднася изключително приятни изненади на своите гости.

 

Вижте какво се случи през изминалите четири парти вечери.

 

В сряда вечер Megami Club Plovdiv посрещна Анелия. Звездата, чийто последен клип към песента "Просяци", се спряга за един от най-скъпоструващите проекти, правени от роден изпълнител, блесна на сцената с визия. Тя покори сърцата на гостите със свездния си репертор.

 

Тони Стораро в четвъртък вечер накара гостите да се отпуснат под звуците на най-големите му хитове. Човекът-глас има много богат репертоар и се постара да изпълни възможно най-много песни от него за публиката в Megami Club Plovdiv.

 

 

Петъчната нощ в Богинята на нощния живот беше наситена с много приятни изненади и силно ВИП присъствие. Специално и с удоволствие Алисия пя хит след хит. Песните й са уникални и феновете ги обожават. Така изпълнителката на "Любов ли е" осъществи последния за седмицата лайв в Megami Club Plovdiv. Но това съвсем не беше всичко, което се случи през вечерта. Специален музикален гост на Богинята на нощния беше топ сензацията на сръбската музика Емина Туфо. Тя зарадва публиката в клуба като изпълни няколко песни на сцената.

 

Същата вечер, след участието си в прословутия W Club, рап-сензацията Криско реши да разпусне в Megami Club. Николета Радукова, собственик на най-продаваната марка "Nikole Collection" също блестеше в Богинята на нощния живот. Из светските среди се носи слух, че рапърът и дизайнерката обмислят общ проект. Със сигурност ни очаква нещо интересно.

 

 

Фотограф за Мегами: Владо Василев


Седмична програма