logo

plovdivclubs.com

Богинята на нощния живот постави нови стандарти в парти културат
Богинята на нощния живот постави нови стандарти в парти културат

Богинята на нощния живот постави нови стандарти в парти културат

публикувана на 08.10.2018 12:44
 Заведението, за което всички говорят и обожават да посещават и през изминалата парти седмица показа на какво е способно.
 
 
В сряда Megami Club Plovdiv посрещна Емануела. Звездата, която е сред най-актуалните и коментирани изпълнителки, изглеждаше провокативно секси на сцената. Хитовете й зарадваха многобройната публика, която нямаше търпение и за следващата нощ в заведението.
 
 
И така, в етвъртък Алисия се срещна гостите на Megami Club Plovdiv. Певицата, която е хитмейкърка, но и модна икона, се представи блестящо. 
 
 
А в петък Богинята на нощния живот организира две партита в една нощ. Това беше вълнуващо преживяване, на което се насладиха много почитатели на нощния живот. Първото ярко присъствие за нощта на сцената на Megami Club Plovdiv беше поп-фолк звездата Мария.
 
 
 Очарователната и супер секси певица беше в компанията на дамите от балет Fame, които са неизменна част от нейните срещи с публиката. Мария направи вечерта хитова и звездна. След нея партито в Богинята на нощния живот пое Илиян. Хитмейкърът и голям купонджия създаде страхотно настроение в заведението. Неговите песни са бързи, с много як ритъм и създават усещане за безгрижие. Така се чувстваха и гостите в Megami Club Plovdiv и през тематичната "Ecstasy" night в събота. 
 
 
 
 
 
 
 

Седмична програма