logo

plovdivclubs.com

Dream week в Megami Club Plovdiv с Галин, Мария и Menil Velioski
Dream week в Megami Club Plovdiv с Галин, Мария и Menil Velioski

Dream week в Megami Club Plovdiv с Галин, Мария и Menil Velioski

публикувана на 13.08.2018 10:41
 
Мечтана ще бъде предстоящата парти седмица в Megami Club Plovdiv. В темата "Dream" ще се включат:
 
Първи е Галин. В сряда вечер най-актуалният поп фолк изпълнител ще направи супер парти в негов стил. Актуалният му проект “112“ завладя меломаните и зае водещо място в класациите през месец юли. Успехът на песента не стихва и към днешна дата прчето гърми из клубовете в цялата страна. На събитието входът ще е свободен за студенти.
 
 
Прекрасната Мария ще поеме парти щафетата от Галин и в четвъртък ще гостува в Megami Club Plovdiv. Изпълнителката на стотици хитове ще Ви очаква. Вход свободен за студенти.
 
 
Menil Velioski ще е международното присъствие в Богинята на нощния живот тази седмица. Той е певец от Република Македония и става известен в района на бивша Югославия, след като става финалист в шоуто „Неки Нови Клинци“, излъчено по телевизионните канали „Първа сръбска телевизия“ и „Телевизия ОБН“. „Неки Нови Клинци“ е телевизионно предаване, в което млади певци на възраст под 16 години се конкурират помежду си, а победителят получава две песни от сръбския лейбъл „Гранд Прадакшън“. На 25 ноември 2016 г. Велиоски издава първия си сингъл „Права Любав“ („Истинска любов“).
 
 
Видеоклипът надхвърли един милион показвания в YouTube . Следващите негови песни „Я Сам Йе Само Волео“ („Аз просто я обичах“), „Драма“ (дует с Теа Таирович) и „Твойе Име Мойе Презиме“ („Твоето име и моята фамилия“) също надхвърлят 1 000 000 гледания в Youtube. Не пропускайте гостуването му в Megami Club Plovdiv в петък вечер.
 
 
Финалът на "Dream" седмицата ще е в събота и ще бъде бляскав. Заповядайте да му се насладите! 
 
 
 
 
 
 

Седмична програма