logo

plovdivclubs.com

Галин, Преслава и Азис в Megami Plovdiv тази седмица
Галин, Преслава и Азис в Megami Plovdiv тази седмица

Галин, Преслава и Азис в Megami Plovdiv тази седмица

публикувана на 12.11.2018 06:41

 

Галин с Преслава и Азис ще направят седмицата в Megami Club Plovdiv зашеметяваща

 

Богинята на нощния живот ще посрещне звездите на поп-фолка в България, които просто нямат нужда от представяне. Тях ги обичат всички, те са тотални фаворити на почитателите и освен всичко останало са изключителни хора.

 

В сряда, първи, ще е Галин. Представителят на най-новата вълна изпълнители в България ще ви очаква и обещава последния си хит "Как си, кажи" да звучи няколко пъти през вечерта.

 

 

Тоталният лидер, певицата, която е не просто представител на бранша, тя е самият поп-фолк - Преслава, ще гостува на Megami Club Plovdiv в четвъртък. Нейните песни все ще се пеят, нейното име винаги ще вълнува феновете. Заповядайте и се насладете на нейното звездно присъствие в заведението.

 

Феноменът, този, който не се побира в граници - Азис в петък ще е в своя пловдивски дом. Богинята на нощния живот е мястото, в което той се чувства наистина като у дома си и това му дава свободата да бъде себе си, да прави вечерите уникални, такива, каквито ги почувства на момента.

 

И нали не сте забравили. Тъй като Megami Club Plovdiv стъпи под тепетата точно преди една година, през целия месец ноември от понеделник до петък входът ще е свободен за всички до полунощ.

 


Седмична програма