logo

plovdivclubs.com

Константин, Мария бяха героите на сцената в Megami Club Plovdiv
Константин, Мария бяха героите на сцената в Megami Club Plovdiv

Константин, Мария бяха героите на сцената в Megami Club Plovdiv

публикувана на 14.05.2018 10:07
 
Зрелищни бяха гледките и през изминалата седмица в Megami Club Plovdiv. Богинята на нощния живот потопи гостите си в "Theater of dreams" темата, в която се включиха и едни от най-големите поп фолк звезди на България.
 
 
В сряда лайв шоуто беше поднесено от Константин. Певецът, който и чрез участието си в "Като две капки вода" показва, че умее да пее не само поп фолк, беляза парти нощта с хитовете си. 
 
 
Неговото име отдавна премина границите на България. Той е звезда и в Турция, и в Русия, и в САЩ. Азис рядко пее пред родната публика, но когато го прави е като за последно. Megami Club Plovdiv е едно от местата в България, в които можете да видите и чуете Азис и Бенда му на живо. В четвъртък вечер той трябваше да гостува в Богинята на нощния живот, но поради здрависловни проблеми не можа да осъществи лайфа си. Азис се извини на своите почитатели и на домакините чрез официално видео изявление.
 
 
Бижуто Мария беше на сцената на Megami Club Plovdiv в петък, а в събота се състоя финалът на "Theater of dreams" седмицата.
 
 
 
 
 
 
 

Седмична програма