logo

plovdivclubs.com

Megami Club бе Мястото на любовта през изминалата седмица
Megami Club бе Мястото на любовта през изминалата седмица

Megami Club бе Мястото на любовта през изминалата седмица

публикувана на 06.08.2018 08:34


Богинята на нощния живот често се потапя в темата за любовта. През изминалата седмица събитията бяха обединени от идеята за "Place of Love" (Мястото на любовта). 
 
 
Анелия безспорно е сред най-желаните изпълнители в клубовете, а музикалните й проекти владеят сърцата на феновете и класациите. Певицата винаги е казвала, че е човек, който работи с душа и сърце, а в последните пет-шест години неин приоритет е работата. В сряда вечер изпълнителката беше специален гост в Megami Club Plovdiv. 
 
 
На своя лайв в четвъртък в Богинята на нощния живот, Емануела изглеждаше супер предизвикателно като успя да зарадва и изненада с визията си. Звездата съвсем скоро пусна своя последен хит "Купих ти сърце", който е дует с Джордан. В Megami Club Plovdiv тя изпълни песента няколко пъти защото много си я харесва, както се изрази самата тя пред публиката.
 
 
През останалия един месец от лятото, в клубовете ще звучи новия хит на Теди Александрова "Цяло лято". А в петък вечер русата поп фолк фурия представи на живо парчето на сцената на Megami Club Plovdiv.
 
 
Както традицията изисква, в събота се състоя кулминационното парти, обединяващо седмичната парти концепция в Богинята на нощния живот - "Place for Love".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Седмична програма